mandag den 16. januar 2017

Hindbær-flødebolle lagkage


Hindbær-Flødebolle lagkage

ca.14 pers.

3 Lagkagebunde:

Hindbærskum:
  • 300 g Hindbær (hvis frosne, skal de være næsten optøet) (Man kan også med fordel bruge et glas marmelade)
  • 3 spsk flormelis
  • ½ L piskefløde
Hindbær blendes og flormelis røres i.
Fløden piskes stiv og hindbærrene vendes i.

Flødeboller ca 14 stk. uden kokos
  • Bundene tages af flødebollerne og gemmes til at pynte med.
Kagen lægges sammen samles således:
  • En lagkage bund, hvorpå der sættes ca 6-8 flødeboller, som mases let ud på hele bunden
  • Hindbærskum bredes ud over.
  • Ny lagkagebund, med flødeboller og hindbærskum
  • Øverst den sidste bund.
  • Kagen smøres op med det sidste hindbærskum og pyntes.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar