søndag den 24. maj 2015

Super nem rabarberkage

Rabarberkage uden æg og mælk (Vegansk)



  • 300 g. rabarber
  • 3 dl hvedemel
  • 2 dl sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk maizenamel
  • 2 dl rismælk (evt. soyamælk eller mandelmælk)
  • 2 spsk rapsolie

  • Skær rabarberne i 1 cm stykker.
    Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker, maizenamel og bagepulver.
    Tilsæt rismælk og rapsolie, og rør det hele godt sammen. (kan blot gøres med en grydeske)
    Bland rabarberstykkerne i dejen.
    En springform (ca 24 cm) beklædes med bagepapir.
    Hæld dejen i formen.
    Kagen bages ved 175 grader i 40-45 min.
    Kagen drysses med flormelis inden servering.

    Ingen kommentarer:

    Send en kommentar