søndag den 24. maj 2015

Kakao-snitter

Kakao-snitter

Bund:
  • 200 g smør eller margarine
  • 275 g sukker
  • 300 g hvedemel
  • 2½ tsk bagepulver
  • 1 tsk vanille
  • 4 æggeblommer
Hindbærmarmelade

Kokos topping:
  • 4 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 2½ spsk kakao
  • 150 g kokos
Smør, sukker, mel, bagepulver og vanille smuldres sammen og samles med æggeblommer.
Trykkes ud i en lille bageform beklædt med bagepapir (ca 20x30)
Bages 15 min ved 200 grader

Kokos topping:
Æggehvider piskes stive
Sukker, kakao og kokos tilsættes.

Hindbærmarmelade smøres forsigtig på

Kokostoppingen fordeles ligeledes forsigtigt på kagen

Bages færdig ca. 20 min


Ingen kommentarer:

Send en kommentar