lørdag den 12. januar 2013

Is-roulade

Is-Roulade

Til Sarahs fødselsdag fik vi is-roulade med frisk frugt til dessert, en stor succes.

















Opskrift på is-roulade

ca 10 personer
75 g margarine
125 g sukker
3 æg
75 g mel
4 spsk kakao
1 tsk bagepulver
½ dl mælk
1 l vanilleis (den firkantet "billige")

- Margarine og sukker røres sammen
- Æggene tilsættes et ad gangen
- Sigt mel, bagepulver og kakao i dejen
  og rør mælken i samtidig
-Dejen hældes ud på bageplade med bagepapir ca 30 * 40 cm
-Bages 7-8 minutter ved 225 grader
-Vend rouladen ud på et andet stykke bagepapir og træk det "bagte" bagepapir af
-Læg is på kagen og læg sammen på langsiden
-Bagepapir rulles om og kagen lægges i fryser.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar